Metrovalencia ampliarà aquest dissabte, 14 de juliol, el seu servei fins a les 03.00 hores, per a les estacions més cèntriques en el cas del metre, i fins a les 02.00 hores, des del districte Marítim en el del tramvia. El motiu d’aquesta ampliació és puguen desplaçar-se tots aquells usuaris que desitgen acudir i tornar dels diferents actes programats amb motiu de la celebració de la ‘Nit a la Mar‘ de la Gran Fira de València.
La prolongació del servei del metro afectarà les destinacions d’Aeroport, Seminari, Paterna i Torrent Avinguda. A més a més, hi haurà un servei a última hora cap a Rafelbunyol, Llíria, Bétera i Riba-roja de Túria.
En el cas del tramvia es prolonga el servei fins a aproximadament les dues de la matinada del diumenge, partint del districte Marítim. Les destinacions seran Tossal del Rei, Vicente Andrés Estellés i Marina Reial Joan Carles I.
La freqüència de pas de metres i tramvies s’ha establit segons trams i franges horàries, per la qual cosa s’aconsella als clients que s’informen amb antelació en la pàgina web consultar ací i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900461046, així com a través de xarxes socials @metrovalencia i facebook/metrovalencia.fgv per a conéixer amb exactitud el servei oferit.
Com a part de la programació de la Gran Fira de València, la Nit a la mar té previstes actuacions i espectacles per a totes les edats, com a música infantil, DJ per a majors i, sobretot, un piromusical a les 01.00 hores en la Marina Real.
Aquest servei especial per a la Nit a la mar es repetirà al següent dissabte dia 21, quan la Gran Fira de València celebre la seua Gran Nit. A més, es reforçarà la cobertura de personal per a atendre altres esdeveniments, com la Batalla de Flores del dia 29.
 
 

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment