Metrovalencia ampliarà aquest dissabte, 14 de juliol, el seu servei fins a les 03.00 hores, per a les estacions més cèntriques en el cas del metre, i fins a les 02.00 hores, des del districte Marítim en el del tramvia. El motiu d’aquesta ampliació és puguen desplaçar-se tots aquells usuaris que desitgen acudir i tornar dels diferents actes programats amb motiu de la celebració de la ‘Nit a la Mar‘ de la Gran Fira de València.
La prolongació del servei del metro afectarà les destinacions d’Aeroport, Seminari, Paterna i Torrent Avinguda. A més a més, hi haurà un servei a última hora cap a Rafelbunyol, Llíria, Bétera i Riba-roja de Túria.
En el cas del tramvia es prolonga el servei fins a aproximadament les dues de la matinada del diumenge, partint del districte Marítim. Les destinacions seran Tossal del Rei, Vicente Andrés Estellés i Marina Reial Joan Carles I.
La freqüència de pas de metres i tramvies s’ha establit segons trams i franges horàries, per la qual cosa s’aconsella als clients que s’informen amb antelació en la pàgina web consultar ací i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900461046, així com a través de xarxes socials @metrovalencia i facebook/metrovalencia.fgv per a conéixer amb exactitud el servei oferit.
Com a part de la programació de la Gran Fira de València, la Nit a la mar té previstes actuacions i espectacles per a totes les edats, com a música infantil, DJ per a majors i, sobretot, un piromusical a les 01.00 hores en la Marina Real.
Aquest servei especial per a la Nit a la mar es repetirà al següent dissabte dia 21, quan la Gran Fira de València celebre la seua Gran Nit. A més, es reforçarà la cobertura de personal per a atendre altres esdeveniments, com la Batalla de Flores del dia 29.
 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment