La setmana passada les Obreres i Majorals de 2018 donaven a conéixer, a través de les seues xarxes socials, les bandes que faran possible enguany la ‘Gran Nit de Rock’ de les Festes d’Agost de Bétera (Funkiwis, Los de Marras i Boikot). Aquesta serà després de la ja tradicional ‘Coetà del Gos’, el pròxim 17 d’agost. Però aquí no ha quedat la cosa. Davant la gran expectació i èxit que va causar aquesta notícia entre els veïns i veïnes de la localitat, continuen oferint més detalls sobre la programació d’actes.
En aquest sentit, fa uns dies va ser el torn per a informar sobre la ‘Nit del concurs de Paelles’ i la seua posterior revetlla. Així, aquesta nit que serveix perquè els grups d’amics i famílies es reunisquen i competisquen per vóre quina és la millor paella de la jornada tindrà lloc el 13 d’agost, un día després de la presentació oficial de les festes. Per a amenitzar la vetlada, després del concurs i una vegada tot el recinte estiga net, l’Orquestra La Tribu pujarà a l’escenari. L’actuació està prevista a partir de les 23.30 hores.
Sandra Polop, Xus Soriano, Elías Martínez, Héctor Robledillo, Cristian Vilalta, Joan Marqués, Ru>Man Martín i Jesús Leiva són els components d’aquesta formació musical, que tantes vegades ha amenitzat les millors nits festives de diferents poblacions.
En breu es compliran 20 anys des del seu naixement a 1999 a Gandia, sempre mantenint el mateix esperit. Aquesta orquestra compta amb un repertori dirigit al públic jove, caracteritzat per un toc molt personal que la diferència de les altres, sent el rock un dels seus principals estils. En aquest sentit, és considerat un dels grups més importants de versions al nostre país. La Tribu és hui dia el grup-orquestra més punter, amb major demanda dins de les festes majors del territori nacional arribant a ser punt de referència imprescindible en tota programació.
 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment