Les Obreres i Majorals de 2018 omplien aquest dissabte al matí, alguns carrers de Bétera, de música i ambient a ritme de xaranga. El motiu era la seua visita a l’hort de les Alfàbegues, una visita tradicional cada any per aquestes dates.
El passat dissabte, 7 de juliol, aquest grup ja va començar amb la venda de les alfabeguetes per diversos punts de la localitat.
Ara ahir, l’hort obria les seues portes perquè els protagonistes de les Festes Majors conegueren de primera mà com s’està treballant per fer créixer majestuosament a les Alfàbegues, plantes representatives de Bétera, perquè lluïsquen durant el dia gran del municipi.
En la seua visita a l’hort van aprendre la pràctica de la ‘plantà’ de l‘Alfàbega i van procedir a la ‘desullà’ de les Alfàbegues amb les quals desfilaran el pròxim dia 15 d’agost. Tal com desvelaven els mateixos Majorals a les seues xarxes socials, a un mes de les festes les alfàbegues ja tenen bona grandària.
 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment