La música llatina va ser la protagonista de la nit el passat dissabte. L’esplanada de l’Albereda de Bétera acollia una ‘Nit llatina‘ a càrrec de Salsa x quatre i els Majorals de 2019. D’aquesta manera, el segon cap de setmana de Barracó era amenitzat per aquesta associació cultural de ball, formada per José Pablo, Vicente, Pili i Gela, la qual participa i col·labora en diversos actes socials del municipi, implicant-se de manera activa. Aquesta vetlada també va servir com a fi de curs de l’associació.
Aquesta nit llatina va ser la segona de les activitats preparades pels Majorals de pròxim any, però encara hi ha previstos més esdeveniments. Entre els que ja es saben, cal mencionar que el dissabte 28 de juliol Pablo Guerola d’Europa FM oferirà una gran discomòbil per a totes i tots. Aquesta donarà el seu tret d’eixida a les 23.00 hores. No obstant això, abans es podrà sopar a preus populars al citat barracó. A més, de 18.00 a 20.00 hores s’ofereix una oferta especial de doble de cervesa a 1 €.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment