El passat cap de setmana, la Falla l’Albereda va celebrar diversos actes festius per a totes les edats. En primer lloc, divendres a la nit el casal d’aquesta comissió acollia el tradicional campionat de jocs de taula i la fase final de la lligueta de truc, on participen les diferents falles del municipi.
A més a més, es van oferir sopars a preus populars per als participants i acompanyants. Les Falleres Majors de 2018, Luisa Motilla i Andrea Peinado, van estar presents en aquesta vetlada al costat d’altres membres de la Junta Local Fallera. I és que es tracta d’unes jornades de convivència entre les diverses comissions de Bétera.
D’altra banda, dissabte va ser un dia carregat d’activitats per a aquesta mateixa falla. Doncs, va celebrar la Festa de l’Aigua des de les 11.00 hores. Per a l’ocasió es va comptar amb un ‘superdeslizador’, un mega castell aquàtic i piscines, tot en un recinte tancat per a la seguretat dels més menuts. Per a l’hora de dinar es va fer una paella valenciana a llenya. La festa va seguir fins a caure la nit. En definitiva, un dia per a tota la família ple de diversió i harmonia.
Ara, el pròxim 21 de juny serà el torn per a la Falla Gran Via del Sur. Aquesta portarà a terme una Festa Eivissenca. Al seu casal tindran ‘quinto’ i tapa, ‘mojitos’, sangria i la millor música.
 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment