El Cinema d’Estiu a Bétera va tornar aquest mes de juliol com una cita ja consolidada en aquesta època de l’any. Donant el seu tret d’eixida el passat 7 de juliol amb l’estrena de la pel·lícula dirigida per Raja GosnellSuperagente canino”, aquest pròxim cap de setmana oferirà una peça cinematogràfica destinada als més menuts principalment.
Així, dissabte i diumenge 21 i 22 de juliol es projectarà ‘Hotel Transylvania 3‘, una saga de dibuixos animats d’allò més divertida. Una de les famílies de monstres favorites s’embarcarà en aquesta ocasió en un creuer de luxe per a monstres, perquè per fi Drac puga prendre’s un descans de proveir de vacances a la resta a l’hotel. Aquest film es podrà vore a la pantalla a l’aire lliure de Frutos Bétera (Avda. Alcalde Vicente Cremades, S/N) el dissabte, a les 22.30 hores, i el diumenge, a les 22.00h. Les entrades al cinema tenen un cost de 4’5 euros.
El següent cap de setmana es projectarà “El mejor verano de mi vida” (28 i 29 de juliol), protagonitzat per l’humorista Leo Harlem.
D’aquesta manera, s’aposta pel cinema familiar una vegada més.
 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

  1. I no seria millor fer el cinema divendres i dissabte en compte de dissabte i diumenge? Hi ha molta gent que encara no està de vacances, i també molts xiquets que van a l’escola d’estiu, així que no poden anar al cinema diumenge per la nit…

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment