Al voltant de les 14.30 hores d’aquest dimarts, 17 de juliol, donava inici a Bétera una jornada tècnica sobre la protecció de dades. Aquesta iniciativa ha anat dirigida a autònoms, comerços locals i Pymes, emmarcada dins l’Acord Territorial d’Ocupació de la Mancomunitat del Camp de Túria.
Sota el títol “Noves obligacions i drets en matèria de protecció de dades” s’ha realitzat aquesta sessió en col·laboració de la Regidoria municipal de Comerç i l’Associació de Comerciants de la localitat (ACB). En ella, s’han abordat les implicacions del nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD). La jornada ha tingut lloc fins a les 16.30 hores a casa Nebot (C/ Estació, 5).
Durant aquestes dues hores s’han tractat qüestions com per exemple com adaptar-se al nou reglament, de què informar els clients o les responsabilitats que es tenen a l’utilitzar dades dels clients.
Ricardo Martínez, director de càtedra de privacitat i transformació digital de la Universitat de València ha sigut l’encarregat d’impartir aquesta formació, al costat de Ángeles Ezquer, també experta en protecció de dades. El president de l’ACB, David Carrasco, ha sigut qui ha obert les jornades, seguit del regidor de Comerç, Augusto Sevilla.
A la formació han assistit més de 30 persones, molts d’ells d’altres municipis de la comarca del Camp de Túria.
 
 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment