Queda menys d’un mes perquè comencen les Festes d’Agost però, com és costum, el cap de setmana d’abans tindrà lloc el tradicional Sopar de la Piscina de les Obreres i Majorals de 2018. Aquesta vetlada anuncia que la Festa Major ja arriba i cada vegada queda menys per poder assaborir-les.
La cita serà el dissabte 4 d’agost a les 22.00 hores. Els tiquets per assistir ja estan a la venda, tal com aquesta setmana s’ha anunciat per les xarxes socials dels màxims representants de la festivitat.
Els interessats en acudir a aquest esdeveniment únic d’estiu i ser testimoni d’aquesta nit especial poden comprar la seua targeta als majorals i obreres, enviar un privat al Facebook de l’agrupació @majorals2018 o reservar-la en el correu electrònic majorals2018@gmail.com
Les Obreres i els Majorals desfilaran pel recinte de la piscina municipal cap a l’escenari, sent presentats en societat i donant així per iniciada la vetlada. Després d’aquesta benvinguda es donarà pas al sopar en si.
Qui desitge conéixer el menú que s’ha preparat per a l’ocasió podrà consultar-lo al mateix Facebook, on està publicada la minuta. Entres els entremesos, es podrà degustar: pastís de salmó frec i espàrrecs, creps d’ànec confitat en salsa de taronja, cruixent de bacallà sobre salsa de ‘piquillos‘, cruixent de formatge amb salsa de panses i ensalada de marisc i vinagreta de salpicó. Seguidament se servirà carrillera de vedella confitada. De postre hi haurà tulipa de xocolata, fruita i crema. Finalment, serà el torn per als cafés i licors mentre es ven la rifa per col·laborar amb la festa i on participen diferents comerços de la localitat amb l’entrega desinteressada de productes i serveis del seu establiment.
Després, serà el moment perquè les Obreres i quatre Majorals acompanyants mostren la seua habilitat en el ball. La festa seguirà amb música i beguda en barra per a tots els allí presents.
 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment