La regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Bétera i l’Associació de Comerciants (ACB) han lliurat aquesta vesprada als jardins de Casa Nebot els premis de la 8a Ruta de la Tapa de Bétera. Per votació popular de tots aquells veïns i veïnes del municipi que han participat en aquest esdeveniment gastronòmic els restaurants que van elaborar les millors tapes han sigut:
1r. Premi: Restaurant Fusió
2n. Premi: Ca Serruch
3r. Premi: Taperia el Sol
El regidor, José Rodado, el regidor de Comerç, Augusto Sevilla, i el vicepresident de l’Associació de Comerciants, José Vicente Navarro, han entregat les plaques commemoratives als propietaris dels restaurants guanyadors.
A més, com a novetat, enguany hi ha hagut un premi especial de l’ACB a la millor tapa valorada per un jurat gastronòmic. Aquest premi especial ha recaigut en Ca Serruch.
En l’acte també s’ha fet entrega del premi del sorteig d’un sopar per a dues persones. Els veïns afortunats han sigut Alejandra Ferrer Izquierdo (Restaurant Fusió), José Ferrer Carrasco (Ca Serruch) i Maria José Romera Rivera (Taperia El Sol).
A continuació, una xicoteta galeria d’imatges:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment