Les activitats no cessen enguany al Barracó dels Majorals de 2019. Des que obriren les seues portes el passat 7 de juliol, tots els dissabtes del mes s’estan portant a terme diversos esdeveniments per a amenitzar les vesprades i nits a l’esplanada de l’Albereda.
Si els cotxes antics i la música llatina van ser els protagonistes del primer i segon cap de setmana, respectivament, aquest serà el torn per a l’esport i també per al foc. Així, dissabte 21 de juliol, a la vesprada es portarà a terme  una Masterclass de Sh’bam  impartida per Gaspar Tarin, Gisela Molina i el Majoral per al pròxim any Vicent Campos. Aquesta iniciativa esportiva tindrà lloc al voltant de les 19.30 hores. Els Majorals animen i conviden als veïns i veïnes a participar. Tan sols deuran portar roba còmoda i sabatilles adequades.
Sh’bam és una nova disciplina que combina fitness i balls senzills caracteritzats per una intensitat moderada, que permeten cremar una mitjana de 506 calories. Entre els beneficis de la seua pràctica es troba la millora de la resistència cardiovascular gràcies a l’entrenament intervàl·lic. També permet cremar greixos sense realitzar un entrenament excessivament intens. A més, millora la coordinació, la salut dels ossos i la seua densitat, fent exercici de manera amena.
D’altra banda, dins de la programació del Folkestiu 2018, donarà inici a les 23.00 hores un gran Correfoc que anirà des del Barracó dels Majorals fins a la plaça del Mercat. Així mateix, entre un acte i altre, es podrà sopar al Barracó i gaudir d’ambdues activitats.
Cal recordar també que, des de la setmana passada, de 18.00 a 20.00 hores s’ofereix una oferta especial de doble de cervesa a 1 euro.
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment