L’onzena Fira de Comerç de Bétera estava prevista per al primer cap de setmana de juny, però a causa de les prediccions de fortes pluges es va ajornar per previndre. Ara, ja es compta amb nova data, sent aquesta la del cap de setmana del 14 al 16 de setembre en el recinte de l’Albereda.
Una vegada més, aquest esdeveniment comercial està organitzat conjuntament per la Regidoria municipal de Comerç-Afic i l’Associació de Comerciants del municipi.
La finalitat principal d’aquesta fira, és contribuir en la promoció, dinamització i potenciació del sector comercial de la localitat i per a donar a conéixer els establiments comercials i de serveis a veïns i visitants.
Qui estiga interessat a participar o desitge més informació, pot acudir a la Reunió Informativa el pròxim dimecres 25 de juliol a les 15.00 hores. La cita tindrà lloc en l’edifici municipal de Casa Nebot (carrer Estació, 5). Allí s’informarà detalladament d’aquesta nova edició de la fira.
El termini per a confirmar la participació en aquesta campanya finalitzarà el divendres 27 de juliol, inclusivament.
Els interessats deuran enviar un correu electrònic a la direcció afic@betera.es, indicant PARTICIPE EN LA 11a FIRA DE COMERÇ o també podran cridar al telèfon 961 698 714, persona de contacte: Begoña Robles Nácher, així com a través de l’Associació de Comerciants de Bétera, confirmant la participació en info@acbetera.com.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment