El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha visitat aquest dijous al matí el Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat Valenciana, ubicat al poble veí de L’Eliana.
Puig, ha aprofitat aquesta trobada per a fer una crida a institucions i ciutadans a sumar esforços en la prevenció d’incendis aquest estiu.
Puig ha destacat que hi ha al voltant de mil persones que treballen “directament en la prevenció i l’extinció d’incendis” i que compten amb “els equips i aparells necessaris” per a combatre el foc durant aquesta temporada. A més a més, ha recordat que la Generalitat té en marxa la campanya ‘Stop al foc’ amb l’objectiu d’incidir en la precaució per a evitar incendis i conscienciar a la població a través d’informació útil.
“Ens estem jugant el nostre patrimoni natural”, ha assegurat el president, qui ha demanat “màxima prudència” als ciutadans i ciutadanes quan visiten els boscos de la Comunitat durant els mesos estivals.
El cap del Consell també ha destacat “els bons resultats” del Centre de Coordinació d’Emergències i la “gran rapidesa” amb la qual s’atenen les anomenades al 112, “el telèfon al qual els ciutadans han de dirigir-se”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment