Metrovalencia ha ampliat per a aquest dissabte, 21 de juliol, el seu servei fins a les 03.00 hores en les línies de metro i fins a les 02.00 hores en el tramvia. Així, hi haurà un servei a última hora cap a Rafelbunyol, Llíria, Bétera i Riba-roja de Túria. La finalitat és facilitar l’accés als diferents actes programats amb motiu de la celebració de la Gran Nit de Juliol de la Gran Fira de València.
La prolongació del servei del metro també inclou a les destinacions d’Aeroport, Seminari, Paterna i Torrent Avinguda.
En el cas del tramvia es prolonga el servei fins a aproximadament les dues de la matinada del diumenge, partint de les parades properes a la platja. Les destinacions seran Vicente Andrés Estellés i Marítim Serrerería.
La freqüència de pas de metres i tramvies s’ha establit segons trams i franges horàries, per la qual cosa s’aconsella als clients que s’informen amb antelació en la pàgina web i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900461046, així com a través de xarxes socials @metrovalencia i facebook/metrovalencia.fgv.
Com a part de la programació de la Gran Fira de València, la Gran Nit té previstes actuacions i espectacles per a totes les edats, com a música infantil, contacontes, concerts per a majors, monòlegs, màgia, teatre familiar, etcètera.
A més, cinc museus de la ciutat romandran oberts des de les 20.00 hores a mitjanit. Seran el de Ceràmica Gonzalo Martí, IVAM, Belles arts, Centre del Carme i L’Iber. En horari de 20.00 a 01.00 h estarà a la disposició del públic altres quatre, el d’Etnologia, Prehistòria, Fundació Bancaixa i el Muvim. Finalment, de 20.00 a 02.00 hores, faran el propi el Museu del Corpus, La Llotja, Almudín, el d’Història, la Cripta de Sant Vicent Mártir, Museu de la Ciutat i l’Almoina.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment