El Centre Artístic Musical de Bétera (CAM) celebra aquest divendres, 20 de juliol, un concert especial. Es tracta del Festival Internacional de Bandes. D’aquesta manera, l’agrupació convidada serà l’Orquestra Municipal Juvenil Kirchdorf d’Austria. Aquesta formació passeja per terres valencianes amb motiu de la seua participació en el Certamen Internacional de València.
El concert l’obrirà la Banda Simfònica del centre musical del municipi, el qual ja va preparant el tradicional Concert de Presentació de Festes per al 12 d’agost.
El concert tindrà lloc a l’Auditori de la Casa de Cultura, a les 19.00 hores.
L’Orquestra Municipal Juvenil Kirchdorf d’Austria és un projecte que compta amb al voltant d’uns 75 músics, iniciat en 2007 per la unió de banda de metalls d’Alta Àustria, del municipi de Kirchdorf.
Des del 2011 l’orquestra es troba dirigida pels dos directors Gottfried Rapperstorfer i Christoph Pamminger. Dediquen el seu temps a l’Orquestra Juvenil sense ànim de lucre, intentant traure el major profit dels joves, perquè les seues experiències puguen servir d’inspiració a futures generacions.
El maig de 2011 l’orquestra va poder signar el seu primer èxit amb els seus dos directors. Primer lloc amb 91,67 punts en la ronda d’eliminació per al concurs d’orquestres juvenils de Baixa Àustria.
Consecutivament, va aconseguir el Segon lloc en el concurs nacional en 2011 en el Brucknerhaus, Linz. El que els va portar a convertir-se en vicecampions de la categoria més alta.
L’orquestra va viure un altre gran moment en 2013, amb motiu de la seua participació en l’internacionalment reconegut concurs d’orquestres “Flicorno d’Or” en Riva del Garda, Itàlia. Ací, va guanyar en la primera categoria i va aconseguir el Segon lloc amb 91 punts en la valoració total entre totes les orquestres participants.
En 2015 va aconseguir un èxit més en el concurs internacional de bandes Juvenils de metalls quedant segons en la categoria més alta d’aquest concurs amb 92,4 punts.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment