Aquests passats caps de setmana les comissions falleres de Bétera han portat a terme diverses celebracions. Entre aquests actes han estat la festivitat de Sant Joan, la Festa de l’Aigua o els campionats de truc i jocs de taula. Ara és el torn per a la Falla Gran Via del Sur, la qual celebra aquest dissabte 21 de juliol una Festa Eivissenca.
Per a l’ocasió es preparà ‘quinto’ i tapa, ‘mojitos’, sangria i la millor música, tot amb un bon ambient. L’esdeveniment començarà a les 19.00 hores en el casal de la comissió. Qui vulga participar deurà anar vestit com el moment ho requereix, amb roba blanca. A aquesta activitat està convidat tota la població.
La festa continuarà després, per a qui ho desitge a Jardines de Tabarca. Per a anar en el bus caldrà apuntar-se en una llista en el mateix casal.
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment