Aquests passats caps de setmana les comissions falleres de Bétera han portat a terme diverses celebracions. Entre aquests actes han estat la festivitat de Sant Joan, la Festa de l’Aigua o els campionats de truc i jocs de taula. Ara és el torn per a la Falla Gran Via del Sur, la qual celebra aquest dissabte 21 de juliol una Festa Eivissenca.
Per a l’ocasió es preparà ‘quinto’ i tapa, ‘mojitos’, sangria i la millor música, tot amb un bon ambient. L’esdeveniment començarà a les 19.00 hores en el casal de la comissió. Qui vulga participar deurà anar vestit com el moment ho requereix, amb roba blanca. A aquesta activitat està convidat tota la població.
La festa continuarà després, per a qui ho desitge a Jardines de Tabarca. Per a anar en el bus caldrà apuntar-se en una llista en el mateix casal.
 

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment