Quasi totes les setmanes hi ha novetats esportives dels diferents clubs de Bétera, la majoria referides a nous triomfs. En aquest sentit, cal mencionar que el passat cap de setmana Noelia Juan (CEA Bétera. Triatló) es va proclamar campiona de la Comunitat Valenciana de Triatló Sprint a Vinaròs. A aquest èxit se li suma el subcampionat al seu grup d’edat de Toni Zaragozá que va repetir la posició de l’autonòmic d’Onda, la quarta plaça de Pablo Azcárraga al seu grup d’edat i la huitena de Toni Font. A més, dies abans, altres tres joves quedaven terceres per clubs junior femení al campionat d’Espanya de triatló Sprint disputat a Banyoles.
D’altra banda, un membre del club (Álex) finalitzava la marató trail de Vielha Molieres 3010.
Es tracta d’una marató de muntanya amb 42 quilòmetres i un desnivell positiu de 4100 on es coronen 5 pics de més de 2000 metres i entre ells Molieres de 3010 metres.
Quant al Club de Natació S.O.S. Bétera, aquest també està d’enhorabona. Aquests dies s’ha disputat el XXX Campionat d’Espanya d’Estiu Juvenil i Junior de Salvament i Socorrisme en Dumbria (Acorunya). En aquest, han quedat subcampiones les juvenils en el relleu de rescat amb tub. També ha resultat subcampió Luis Vallejo en carrera amb taula i Paula Ruiz tercera en carrera amb taula Junior.
Així mateix, el club de futbol U.D. Bétera ha presentat per les xarxes socials al nou cos tècnic de l’equip Amateur de la pròxima temporada. Nacho estarà com a entrenador, Emilio com segon entrenador i Agustín com a fisioterapeuta.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment