Els Majorals de 2019 van sorprendre el passat dissabte amb una vesprada d’allò més esportiva. Al costat del seu Barracó s’instal·lava un escenari per a acollir una Masterclass de Sh’bam, impartida per Gaspar Tarin, Gisela Molina i el Majoral per al pròxim any Vicent Campos. L’activitat començava al voltant de les 19.30 hores, durant més d’hora i mitja. Veïnes i veïns s’acostaven amb roba còmoda per a participar i passar una vesprada diferent, combinant fitness i ball. Altres, preferien seure a les cadires del citat Barracó i disfrutar de l’oferta de doble de cervesa a un euro mentre contemplaven l’espectacle.
Posteriorment, a les 23.00 hores, un gran Correfoc eixia des d’aquesta ubicació fins a la plaça del Mercat per a celebrar el Folkestiu.
Però ací no acaba tot. Ara ja estan preparant l’esdeveniment del pròxim cap de setmana. Doncs, dissabte 28 de juliol acolliran una gran discomòbil per a tot el qui desitge, de la mà de Pablo Guerola d’Europa FM. Aquesta activitat donarà el seu tret d’eixida a les 23.00 hores.
Així mateix, ja dins dels actes emmarcats en les Festes d’Agost, aquest grup serà l’organitzador de la tradicional discomòbil de la nit del 14 que enguany estarà amenitzada per José Coll i Vicente Buitrón (a partir de les 23.00 hores) i de la popular Festa de l’Espuma del dia 15, dia gran de les Festes. Els dj. locals Wisemen‘seran qui li fiquen el toc musical a la llarga jornada, a partir de les 12.00 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment