Els municipis, agrupacions i mancomunitats valencianes ja poden sol·licitar les ajudes del Pla contra la sequera de la Diputació de València, segons ha publicat el Butlletí Oficial de la Província. El termini per a enviar les sol·licituds estarà obert fins al 20 d’agost.
Les subvencions ascendeixen a 6,2 milions d’euros entre 2018 i 2019. Aquestes ajudes permeten als ajuntaments presentar un projecte de fins a un màxim de 100.000 euros. En el cas que les actuacions plantejades superen aquest pressupost, serà l’ajuntament qui assumisca la resta del cost.
Les actuacions que es podran executar estan encaminades a millorar la xarxa de subministrament d’aigua potable als habitatges, mitjançant projectes com la construcció de nous dipòsits o la millora dels existents, l’automatització i el telecontrol de les instal·lacions o la reforma de les tècniques per a controlar pèrdues.
 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment