La junta extraordinària de Divalterra s’ha celebrat aquest dimarts, minuts abans del ple Ordinari de juliol. Allí, el President de la Diputació de València ha proposat que el tancament ordenat de la mercantil estarà pilotat pels sis grups polítics amb representació en la Diputació, funcionaris d’alt rang i un representant dels treballadors de Divalterra. Així, el futur d’aquesta empresa pública, pertanyent a la Diputació de València, començarà a decidir-se a partir de la junta de setembre.
“El què el tenim clar, que és un tancament ordenat en el qual l’arquitectura del futur de l’empresa siga el més unànime possible; un procés del que estaran convenientment informats l’oposició i els treballadors”, ha explicat Gaspar.
El president de la Diputació ha avançat la seua intenció que el futur consell d’administració de Divalterra compte amb un responsable de cada grup polític i un representant dels treballadors, i que la resta del consell estiga integrat per funcionaris d’alt rang entre els quals estaran el secretari i la tresorera de la corporació, tots dos habilitats nacionals.
El president i la vicepresidenta de la Diputació,  Josep Amigó, han coincidit a l’hora d’insistir en el missatge de tranquil·litat als treballadors i treballadores de l’empresa pública. “Ara mateix estan desenvolupant la seua labor, molts d’ells en les muntanyes, i som nosaltres els que tenim la responsabilitat de resoldre aquesta situació sense que afecte el seu futur”, ha assegurat Gaspar, que ha insistit en el consens com a full de ruta en aquest procés.
La junta de Divalterra ha aprovat, entre altres assumptes, el cessament com a conseller de l’expresident Jorge Rodríguez, agraint-li els serveis prestats, i l’aprovació dels comptes anuals de l’empresa, amb l’abstenció d’EU i Ciutadans i el vot en contra del PP.
El curs polític en la Diputació es reprendrà al setembre després del ple del mes de juliol que ha tingut lloc també hui.
 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment