(EFE) El Comité d’Entitats Representants de Persones amb Discapacitat de la Comunitat Valenciana (Cermi CV) ha denunciat que un bar de la ciutat de València ha impedit l’entrada a una persona usuària de cadira elèctrica que anava acompanyada del seu assistent i la seua família.
Segons un comunicat del Cermi, quan aquesta persona va intentar accedir al local per a menjar, el propietari del local els va negar l’entrada al·legant que no podia entrar amb cadira de rodes. Per aquest motiu, van telefonar a la Policia Nacional, als agents de la qual el gerent va explicar que el bar estava ple i per això no podia passar.
No obstant això, segons l’afectat, l’establiment estava “quasi buit”, perquè només hi havia dues persones, davant el que l’amo va assenyalar que si li ocorria alguna cosa, a causa del respirador que portava, podia tindre problemes i caldria cridar al metge.
El president del CermiLuis Vañó, ha indicat que l’afectat ha presentat denúncia en l’oficina de consum per entendre que és un cas de “disfobia” per part del restaurador, i ha lamentat que “fets tan summament greus continuen succeint en ple segle XXI”.
Així mateix el Cermi CV prestarà assessorament i orientació jurídica a la persona afectada amb la finalitat d’interposar una denúncia davant la Fiscalia.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment