Continuen les propostes cinematogràfiques del Cinema d’Estiu a Bétera. Per tancar el mes de juliol, aquest cap de setmana (28 i 29 de juliol) s’aposta pel film  ‘El mejor verano de mi vida’.
Com cada setmana, la projecció del dissabte serà  a les 22.30 hores i la del diumenge a les 22.00 hores en Fruits Bétera (Avd. Alcalde Vicente Cremades s/n). El preu de l’entrada és de 4,50 euros.
Es tracta d’una comèdia del 2018 dirigida per Dani de la Orden, que compta amb diversos còmics espanyols, com Leo Harlem, Alejandro Serrano, Toni Acosta, Maggie Civantos, Jordi Sánchez i Isabel Ordaz.
Curro és un fantasiós venedor de robots de cuina que somia amb un treball en el món financer. En plena crisi de parella, i amb forts deutes, fa una promesa que no pot complir: si el seu fill Nico, de 9 anys, trau tot excel·lents, el portarà a unes vacances d’estiu inoblidables. El xiquet ho aconsegueix i pare i fill emprenen un viatge que els portarà a conéixer gent i viure situacions que mai hagueren imaginat.
En definitiva, una nova proposta de cinema familiar.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment