L’Ateneu de Bétera no tanca en agost. D’aquesta manera, ja està preparant diverses activitats culturals per al pròxim mes. En aquest sentit, el primer divendres d’agost (3 d’agost) acollirà el concert “Aires Mediterranis” amb Maria José Bes, Christian Molina i Ximo Caffarena que acompanyaran a la cantant. Abans del concert i hi haurà un sopar de pa i porta. Nascuda al municipi, Bés estudia cant en el “Conservatori de València José Iturbi” amb la professora Magdalena Tatay. També va rebre classes en diferents cursos nacionals i internacionals d’alt perfeccionament de cant líric i Tècniques d’Interpretació.
Des d’aquest moment fins a l’actualitat realitza diferents concerts per tota la Comunitat Valenciana com el Palau de la Música de València, Teatre Principal de Castelló, Alacant i València, també en l’àmbit nacional en diferents comunitats com Madrid, Barcelona, Cantàbria, Sevilla, Jaén, etc.
La seua vocació per la veu a escala acadèmica, terapèutic, musical i interpretatiu, l’ha portada a aprofundir en la seua investigació, preparant-se en diferents aspectes. En 2009 va fundar la seua pròpia escola de veu, en la que actualment imparteix classes de veu parlada i cantada a persones de totes les edats i de diferents professions.
D’altra banda, dissabte 11 d’agost se celebrarà ‘De la festa, la vespra’ amb King Cool. En definitiva, música i humor per a després de sopar.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment