El Club de Bàsquet i el Club Esportiu Atlètic de Bétera són les dues entitats que han rebut una subvenció de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport per la seua participació amb els seus equips en la categoria d’iniciació al rendiment dels XXXVI Jocs Esportius en el curs 2017-2018.
Aquest departament ha publicat en el ‘Diari Oficial de la Generalitat Valenciana’ la concessió de les ajudes per un import de 300.000 euros per a 251 entitats de la Comunitat Valenciana que ha participat en el citat esdeveniment. Aquest import suposa un augment d’un 9% respecte a la convocatòria del passat curs. De la província de València s’han beneficiat 128 entitats. Així, dels 300.000 euros d’aquesta subvenció 157.513 euros van destinats per a les entitats dels municipis de València.
La finalitat d’aquestes subvencions és fomentar i donar suport a les entitats amb equips participants en aquests Jocs Esportius en els esports amb el nivell d’iniciació al rendiment: atletisme, bàsquet, handbol, natació, rugbi i voleibol, perquè puguen finançar les despeses derivades per quota de participació, que comprenen les despeses d’inscripció, llicències i arbitratges, així com les despeses de desplaçament. S’han subvencionat més del 50% de les seues quotes de participació en la competició.
D’aquesta manera, el Club de Bàsquet de Bétera ha rebut 2.641 euros i el Club Esportiu Atlètic de Bétera hi ha obtingut 1.337 euros.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment