El Club de Bàsquet i el Club Esportiu Atlètic de Bétera són les dues entitats que han rebut una subvenció de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport per la seua participació amb els seus equips en la categoria d’iniciació al rendiment dels XXXVI Jocs Esportius en el curs 2017-2018.
Aquest departament ha publicat en el ‘Diari Oficial de la Generalitat Valenciana’ la concessió de les ajudes per un import de 300.000 euros per a 251 entitats de la Comunitat Valenciana que ha participat en el citat esdeveniment. Aquest import suposa un augment d’un 9% respecte a la convocatòria del passat curs. De la província de València s’han beneficiat 128 entitats. Així, dels 300.000 euros d’aquesta subvenció 157.513 euros van destinats per a les entitats dels municipis de València.
La finalitat d’aquestes subvencions és fomentar i donar suport a les entitats amb equips participants en aquests Jocs Esportius en els esports amb el nivell d’iniciació al rendiment: atletisme, bàsquet, handbol, natació, rugbi i voleibol, perquè puguen finançar les despeses derivades per quota de participació, que comprenen les despeses d’inscripció, llicències i arbitratges, així com les despeses de desplaçament. S’han subvencionat més del 50% de les seues quotes de participació en la competició.
D’aquesta manera, el Club de Bàsquet de Bétera ha rebut 2.641 euros i el Club Esportiu Atlètic de Bétera hi ha obtingut 1.337 euros.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment