Aquest cap de setmana serà l’últim del mes de juliol i el Barracó dels Majorals de 2019 està preparant una gran festa per a concloure aquest primer mes de treball i donar-li la benvinguda a agost. Així, dissabte 28 de juliol tindrà lloc una de les discomòbils més esperades. Doncs, Pablo Guerola d’Europa FM serà l’encarregat d’oferir la millor música de discoteca a partir de les 23.00 hores.
Tot aquell que desitge podrà acudir a l’Albereda de Bétera a passar una nit d’allò més moguda i divertida.
Guerola va nàixer a València un 30 de juny de 1992, diuen que amb un micròfon sota el braç. Amb 14 anys i el seu primer ordinador, va començar a investigar en Internet sobre el que li agradava, la ràdio. Fins que un bon dia es va armar de valor es va presentar en una emissora local i va dir que volia treballar allí.
En tot aquest temps ha passat per diversos mitjans, com a Radi Esport, Tele 7 o Happy FM, fent de tot, però el que realment li agrada és fer que la gent siga un poc més feliç amb les cançons que posen en la ràdio.
Ara està a Europa FM, el lloc on sempre va voler estar, per a posar el millor pop rock dels 90 fins hui.
Aquesta nova temporada està al capdavant de ‘Ponte a prueba‘ al costat de Mar Montoro.
Qui vulga passar una vetlada inoblidable amb aquest showman, sols haurà d’arrimar-se al lloc citat i assaborir la seua música. A més, tindrà l’oportunitat de sopar al barracó i col·laborar a les festes del pròxim any.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment