Dins l’Acord Territorial d’Ocupació, la Mancomunitat del Camp de Túria continua organitzant diverses jornades tècniques dirigides a autònoms, comerços locals, Pymes i emprenedors.
Al llarg d’aquestes setmanes s’ha portat a terme diferents ponències en els distints municipis de la comarca. Fa una setmana va ser el torn per a Bétera, on en col·laboració de l’Associació de Comerciants de la localitat es va acollir una xarrada informativa sobre el nou Reglament de Protecció de Dades (RGPD). Aquestes formacions s’emmarquen dins l’Acord Territorial d’Ocupació.
També, Riba-roja de Túria i Vilamarxant han realitzat una jornada tècnica de FaceFace és el punt general d’entrada de factures electròniques de l’Administració General de l’Estat. A través de Faceles empreses presentaran les seues factures electròniques.
Finalment, a la Pobla de Vallbona s’ha explicat aquesta setmana les claus per a manejar la xarxa social i professional LinkedIn. Així, s’oferiran ofertes d’ocupació, la creació de la mateixa xarxa de contactes i buscar empreses del sector, entre d’altres.
Ara, el pròxim dilluns 30 de juliol serà Llíria la localitat encarregada de celebrar una altra d’aquestes jornades. A la seu de la Mancomunitat Camp de Túria (Pla de l’Arc S/N) es donarà a conéixer el Cooperativisme com a forma de negoci. En ella s’explicaran els principis pels quals es regeix, la seua estructura, com es gestionen i els beneficis fiscals i subvencions de les quals es poden beneficiar.
Aquestes jornades són gratuïtes i en elles poden participar veïnes i veïns de totes les poblacions del Camp de Túria. Per poder inscriure’s cal enviar un correu electrònic a admon.ate@mancomunitatcampdeturia.es o cridar al telèfon 962 798 150 ext. 2.
 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment