El cinema d’estiu de Bétera continua aquest mes d’agost. Aquesta alternativa d’oci compta amb propostes cinematogràfiques per a totes les edats i, sobretot, per a un públic familiar. Aquest pròxim dissabte 4 d’agost a les 22.30 hores i el diumenge 5 d’agost a les 22.00 h ores es projectarà la pel·lícula ‘Mamma mia 2, una y otra vez‘. Com sempre, el lloc per a la projecció del fim és ‘Frutos Bétera’ (Avd. Alcalde Vicente Cremades s/n). El preu de l’entrada per persona és de 4,5 euros.
Es tracta d’una pel·lícula de gènere musical, comèdia i romanç del 2018, segona part de ‘Mamma Mia, la película‘, dirigida per Ol Parker, el qual compta amb el següent repartiment; Amanda SeyfriedLily James, Christine BaranskiJulie WaltersPierce Brosnan, Colin Firth.
Deu anys després, els personatges de la pel·lícula musical Mamma Mia! (2008) tornen a la màgica illa grega de Kalokairi. A la vegada que coneixerem com és el present de Sophie (Amanda Seyfried), la vida del qual està a punt de canviar per a alegria de tots, viatjarem al passat. En aqueix estiu màgic de finals dels anys 70 descobrirem a una jove i apassionada Donna (Lily James), acompanyada de les seues dos millors amigues, i com es van forjar les relacions amb els tres homes de la seua vida.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment