Els Majorals de 2019 van preparar per al passat cap de setmana i últim de juliol una gran discomòbil, on totes les veïnes i veïns van poder ballar a ritme de música actual a càrrec de Pablo Guerola d’Europa FM ‘Ponte a prueba‘. L’esplanada de l’Albereda s’omplia de gent que, en primer lloc, anava a sopar al Barracó per a col·laborar en la festa del pròxim any. Posteriorment, els allí presents s’acostaven cap a l’escenari de la discomòbil per conéixer a Guerola i menejar l’esquelet amb la seua selecció musical.
D’aquesta manera, es ficava punt final a tot un mes carregat d’activitats d’oci per part d’aquest grup de Majorals. Doncs, des del primer cap de setmana que van obrir les portes del seu barracó han anat realitzant diversos esdeveniments. El primer d’aquests actes va ser una concentració i concurs de cotxes clàssics i mítics. Posteriorment, Salsa x quatre va amenitzar una vetlada amb una ‘nit llatina’, la qual també va servir per a la seua cloenda de curs. El tercer cap de setmana va ser el torn per a la Masterclass de Sh’Bam amb Gaspar Tarin, Gisela Molina i el Majoral per al pròxim any Vicent Campos. A aquesta Masterclass li seguiria un correfoc, emmarcat dins el Folkestiu. I finalment, per concloure aquesta sèrie d’efemèrides es va portar a terme la citada discomòbil.
No obstant això, les activitats continuaran dins les festes d’agost. Així, aquesta formació també serà l’organitzadora de la tradicional discomòbil de la nit del 14 que enguany estarà amenitzada per José Coll, Vicente Buitrón i ‘Espinete’ (a partir de les 23.00 hores) i de la popular Festa de l’Espuma del dia 15, dia gran de les Festes. Els dj. locals Wisemen‘ i ‘DJ Inmir’ seran qui li fiquen el toc musical a la llarga jornada, a partir de les 12.00 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment