El president de la Generalitat, Ximo Puig, s’ha reunit aquest dimarts amb la consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, i altres membres de l’Administració per tal de tractar la situació que ha generat la vaga dels taxistes a la Comunitat Valenciana. Aquesta cita ha tingut lloc al Palau de la Generalitat, on també han estat presents el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer; el director de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel; la directora gerent de l’Autoritat del Transport Metropolità de València, María Pérez, i el director d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo.
Puig, ha reclamat que s’acceleren les negociacions i que es desconvoquen “tan ràpidament com es puga”.
En declaracions als periodistes després d’aquesta reunió ha afirmat que aquesta vaga “està afectant la imatge” de la Comunitat.
Per això, ha instat als qui l’han convocada i al Ministeri de Foment al fet que intenten “acostar posicions al més ràpidament possible”, perquè s’està generant “un problema” per als ciutadans, que tenen dret a comptar amb “la millor mobilitat possible” i uns serveis públics de transport de qualitat.
Al seu judici, en la Comunitat Valenciana no hi ha “un problema real” en aquests moments amb les llicències de VTC, ja que algunes de les empreses amb les quals tenen conflicte els taxistes no estan establides en aquest territori.
El president ha reivindicat que la responsabilitat de la Generalitat era donar una resposta “el més eficient possible” a aquesta situació sobrevinguda, i ho ha fet en establir 60.000 places més de metre a València, on l’horari s’ha ampliat fins a la una de la matinada, i 25.000 places diàries més a Alacant.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment