Al voltant de les 19.30 hores d’aquest dilluns, la pintora M. Llum Martínez Izquierdo començava a rebre a veïns i veïnes de Bétera que s’acostaven cap a les instal·lacions de l’Ajuntament Vell de la localitat (carrer Major, 12) per a conéixer de primera mà les obres d’aquesta artista. Durant la inauguració, la mateixa M. Llum va explicar la temàtica dels seus quadres i emocionada va agrair l’assistència de la gent.
Martínez Izquierdo, natural de Bétera, presenta en aquestes últimes obres artístiques un viatge pels seus records i un passeig per l’evolució del camp a través del temps i de la pintura. La Cartuja de Portacoeli, Masies antigues que ja no existeixen o el camp amb les seues flors són alguns dels paisatges plasmats en aquest últim treball. En definitiva, es tracta dels escenaris en els quals han viscut els seus avis, pares i éssers estimats. Són olis convertits en una porta oberta als seus records més volguts, la seua infància, la seua adolescència, les seues arrels i, en definitiva, la seua vida.
Qui no va poder assistir a la inauguració oficial però li agradaria contemplar aquestes pintures encara té temps. Doncs, la mostra romandrà a l’antic consistori fins al pròxim 12 d’agost, en horari de dilluns a divendres de 19.00 a 20.30 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment