L’equip de desenvolupament corporatiu del Centre de Coordinació d’Emergències ha creat una aplicació mòbil per a informar del risc d’incendis i d’altres avisos vigents a la Comunitat Valenciana.

Aquests avisos estan actualitzats a l’instant. La nova aplicació, ja disponible per al sistema Android en la seua primera versió, és l’única plataforma oficial que permet conéixer actualitzades les preemergències i emergències que estiguen actives en qualsevol zona del territori valencià.

A través de l’app GVA112 Avisos, el Centre de Coordinació d’Emergències informa diàriament del nivell de Previfoc, risc d’incendis forestals, i permet als usuaris que tinguen instal·lada l’aplicació personalitzar en el mòbil les notificacions sobre alertes de les preemergències o emergències que s’activen, dels riscos d’inundacions, per temporal marítim, pluges, tempestes, vents o altres riscos.

A més a més, en la pròxima versió permetrà la localització del terminal per a efectuar les notificacions selectives dels avisos.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment