L’equip de desenvolupament corporatiu del Centre de Coordinació d’Emergències ha creat una aplicació mòbil per a informar del risc d’incendis i d’altres avisos vigents a la Comunitat Valenciana.

Aquests avisos estan actualitzats a l’instant. La nova aplicació, ja disponible per al sistema Android en la seua primera versió, és l’única plataforma oficial que permet conéixer actualitzades les preemergències i emergències que estiguen actives en qualsevol zona del territori valencià.

A través de l’app GVA112 Avisos, el Centre de Coordinació d’Emergències informa diàriament del nivell de Previfoc, risc d’incendis forestals, i permet als usuaris que tinguen instal·lada l’aplicació personalitzar en el mòbil les notificacions sobre alertes de les preemergències o emergències que s’activen, dels riscos d’inundacions, per temporal marítim, pluges, tempestes, vents o altres riscos.

A més a més, en la pròxima versió permetrà la localització del terminal per a efectuar les notificacions selectives dels avisos.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment