Tal com solem fer quasi totes les setmanes, fem un repàs dels últims resultats més destacats dels clubs esportius de Bétera a les distintes competicions que han participat. Així, cal mencionar que el passat cap de setmana el CN SOS Bétera va aconseguir diversos triomfs, com el títol de Campions per equips assolit en la 26 edició de la Travessia nadant del Port de València. Aconseguiren pujar en diferents pòdiums en una gran varietat de categories:

  • Paula Ruiz, Campiona Sènior femenina.
  • Paula Luna, Subcampiona Sènior femenina.
  • Mar de la Cuadra, Subcampiona Infantil femenina.
  • Alicia García-Martín, Campiona Veterana II.
  • Alejandra Campos, cinquena classificada Infantil femenina.
  • Víctor Cebrián, quart classificat Sènior Masculí.
  • Miguel Sánchez, cinqué classificat Sènior Masculí.

D’altra banda, dissabte 28 de juliol, dos nadadors del club es desplaçaren a Oropesa per nadar en la travessia del Trofeu d’Aigües Obertes de la Diputació, quedant Eva Carrasco subcampiona i Pablo Carrasco tercer classificat.

Així mateix, Lola Caballero va disputat el Nacional Infantil de Natació a Madrid, pel qual s’havia fet dues mínimes, una en 100 m lliures i l’altra en 50 m lliures. Així, es posa el punt final a la temporada.

Qant al CEA Bétera. Triatló, al Triatló de VilaReal Toni Font va aconseguir una 4 plaça al seu grup d’edat i lSandra va tornar a guanyar de nou aquest triatló. A més, les germanes Pérez continuen correguent juntes pel món. Aquesta vegada va ser a la 10k Volta a Peu d’Estivella on Diana va ser la primera classificada i Bea 5a i 3a sènior.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment