Demà divendres, 3 d’agost, l’Ateneu de Bétera estrenarà la seua programació per al mes d’agost. Doncs, aquest centre no cessarà la seua activitat durant aquest mes festiu. Així, ha preparat diverses activitats d’oci i culturals per a tot aquell que vulga acostar-se cap a les seues instal·lacions (plaça del Mercat, 5).

El programa d’actes s’encetarà a les 22.00 hores amb el concert “Aires Mediterranis” a càrrec de María José Bes, Christian Molina i Ximo Caffarena, els quals acompanyaran a la cantant. Abans del concert, a les 21.00 hores, i hi haurà un sopar de pa i porta. Cal mencionar que María José Bes, natural d’aquest municipi, va estudiar cant en el “Conservatori de València José Iturbi” amb la professora Magdalena Tatay. També va rebre classes en diferents cursos nacionals i internacionals d’alt perfeccionament de cant líric i Tècniques d’Interpretació.

Des d’aquest moment fins a l’actualitat realitza diferents concerts per tota la Comunitat Valenciana com el Palau de la Música de València, Teatre Principal de Castelló, Alacant i València, també en l’àmbit nacional en diferents comunitats com Madrid, Barcelona, Cantàbria, Sevilla, Jaén, etc.

La seua vocació per la veu a escala acadèmica, terapèutic, musical i interpretatiu, l’ha portada a aprofundir en la seua investigació, preparant-se en diferents aspectes. En 2009 va fundar la seua pròpia escola de veu, en la que actualment imparteix classes de veu parlada i cantada a persones de totes les edats i de diferents professions.

D’altra banda, les activitats continuaran el pròxim dijous 9 d’agost amb la presentació del nou llibre de Vicent Partal, a les 20.00 hores, i un sopar solidari.

Així mateix, dissabte 11 d’agost se celebrarà ‘De la festa, la vespra’ amb King Cool. Aquest, portarà la música i l’humor per a després de sopar (a les 22.45 hores). El seu repertori transportarà als assistents, a través d’un viatge, a recordar el més destacat del pop, rock, soul, blues, en forma de covers de grups com Beatles, Paul Weller, Paul Simon, Tom Waits, tots amb un toc molt personal.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment