Els Majorals i Obreres de 2018 ja ho tenen tot preparat per a demà. 540 comensals assistiran al Sopar d’Estiu que anunciarà que les Festes de Bétera 2018 ja estan a punt de començar.

D’aquesta manera, la Piscina Municipal de la localitat es vestirà de gala per aquest gran esdeveniment al qual els veïns i veïnes del poble acudiran amb els seus millors vestits.

La vesprada començarà a les 18.00 hores quan els Majorals d’enguany recolliran al seu president, José Luis Palanca, a sa casa.

D’allí la comitiva, acompanyada per la música de la xaranga, es dirigirà a recollir a les Obreres, una per una: Maria José cap a les 18.45 hores, Júlia a les 19.15 hores, Cristina a les 19.45 hores i Mireia a les 20. hores.

S’espera que entre les 21.00 i 21.30 hores els convidats ja estiguen a la piscina per rebre a les Obreres i Majorals de 2018 amb la tradicional volta a la piscina i la seua presentació acompanyats pels membres de la corporació local, la qual tindrà lloc al voltant de les 22.00 hores.

Aquest, és un dels anys on més gent hi haurà, donat que a causa de la bona acollida han hagut d’ampliar el nombre d’entrades a la venda.

Tant els 23 joves com les quatre Obreres ja ho tenen tot a punt per a demà. El moment més esperat per totes i tots arribarà amb el ball de la mà de la professora Carolina Masip. La festa seguirà amb música i beguda en barra per a tots els allí presents.

Quant al menú, s’ha preparat el següent: entremesos de pastís de salmó fresc i espàrrecs, creps d’ànec confitat en salsa de taronja, cruixent de bacallà sobre salsa de piquillos, cruixent de formatge amb salsa de panses i ensalada de marisc i vinagreta de salpicó. Seguidament se servirà carrillera de vedella confitada. Posteriorment, hi haurà tulipa de xocolata, fruita i crema. Finalment, serà el torn per als cafés i licors mentre es ven la rifa per col·laborar amb la festa i on participen diferents comerços de la localitat amb l’entrega desinteressada de productes i serveis del seu establiment.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment