Un any més, l’Associació d’Industrials Firers de Llevant ha regalat 400 entrades al consistori perquè els xiquets i xiquetes de Bétera en risc d’exclusió social puguen pujar gratuïtament a les atraccions instal·lades a l’Albereda.

Aquests tiquets es distribuiran entre els menors d’entre 3 i 12 anys de les famílies registrades en Serveis Socials amb menys ingressos i per tant, en risc d’exclusió social.

Tal com explica la regidora de Festes i Drets Socials, Raquel Puig, “és una forma de què els xiquets i xiquetes amb menys recursos puguen gaudir també d’uns 5 o 6 viatges cadascun en les atraccions de la fira durant aquestes festes”.

Seran els tècnics de Serveis Socials de l’Ajuntament de Bétera els encarregats de contactar amb aquestes famílies i repartir de manera equitativa els 400 viatges. La Fira d’atraccions estarà oberta fins al dia 22 d’agost.

D’altra banda, el pròxim dimecres 8 d’agost pujar a les atraccions de la fira de l’albereda costarà 1,50 € per a tots els menuts que s’acosten.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment