L’Ajuntament de Bétera ha emés un comunicat, en relació amb el llançament de coets de la Nit de la Coetà, on indica que queda autoritzat el llançament per tots els carrers de la localitat, excepte en aquells que es designen com a vies d’evacuació i a una distància de seguretat de 35 metres d’aquesta, així com les d’especial risc que s’indica en el plànol que figura en el tauler d’anuncis del Consistori i pàgina web municipal, juntament amb les normes de participació de la cordà i coetà.

D’aquesta manera, per a l’acte de la “Coetà” es permetrà el llançament de totes aquelles persones empadronades al municipi, majors d´edat, que disposen de carnet CRE i que pertanyen a una associació en la qual hi haja almenys un responsable de grup reconegut com a expert, que serà l´ encarregat de presentar a l’Ajuntament la documentació referent als membres de la seua associació que vagen a participar, aportant un llistat de participants amb una fotocòpia del DNI, carnet CRE de cadascú d’ells i segur de danys personals contractats.

Aquelles persones que desitgen accedir al recinte acotat per a la Cordà que tindrà lloc a la 1.00 h de la matinada del 16 d’agost de 2018, hauran d’obtindre la corresponent autorització, personant-se a les Coves de Mallorca, concretament a la cova núm. 2 que utilitza habitualment l’associació Fogoners, des del dia 6 al 10 d’agost en horari de 18.30 a 20.00 hores, aportant DNI i la seua fotocòpia i l’autoliquidació corresponent degudament abonada que podran obtindre a la pàgina web de l´ajuntament www.betera.es, per import d’11.39 euros, en compliment de l’Ordenança Municipal aprovada a l’efecte. Així mateix, cal mencionar que l’autorització per a la Cordà no autoritza el llançament de coets de la Coetà que tindrà lloc posteriorment.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment