Betera.com, continua amb la finalitat d’oferir sempre un millor servei per als seus lectors i seguidors. D’aquesta manera, segueix amb la iniciativa que va posar en marxa el passat mes de juny, oferint ara un resum audiovisual de la mensualitat de juliol amb algunes de les notícies més destacades. Si Juny va ser un mes molt intens, carregat d’activitats i esdeveniments per a totes les edats, juliol no ho ha sigut menys. Llibres que recuperen la memòria històrica del poble, celebracions que anuncien que les festes patronals s’aproximen, festivals de música tradicional, accions comercials i d’ocupació, exposicions amb molt d’encant….A continuació, podeu accedir al vídeo on repassem alguns d’aquests actes.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment