La Diputació de València ha aprovat les subvencions destinades a entitats sense ànim de lucre i consistoris per a la realització de projectes culturals. Entre els subvencionats es troba el Centre Artístic Musical de Bétera. Els acords d’aprovació han sigut publicats al Butlletí Oficial de la Província dels dies 2 i 3 d’agost, i inclouen les ajudes per a activitats culturals municipals i intermunicipals, festes dels pobles, premis literaris, projeccions audiovisuals, festivals, mostres i certàmens culturals, i també per a la programació de música clàssica.

El pressupost que destinarà enguany l’àrea de Cultura de la Diputació en ajudes i subvencions dirigides a ajuntaments, societats musicals i entitats culturals per a realitzar activitats culturals se situa en els 5.930.300 euros, quasi mig milió d’euros més que en l’anterior exercici. Les ajudes directes orientades a la promoció cultural dels ajuntaments, a través del SARC, són les més nombroses, amb 3,3 milions d’euros, què permetran realitzar més de 2.000 activitats als pobles de les comarques de València.

La resolució de les ajudes del programa Retrobem la Nostra Música són les següents:

-Campanya ‘Retrobem la Nostra Música’, entitats sense ànim de lucre: -Societats Musicals:

  • Concert Banda de música:
  1. Centre Artístic Musical de Bétera. 1.200,00.
  • Concert de coro:
  1. Centre Artístic Musical de Bétera. 400,00.
  • Concert d’orquesta:
  1. Centre Artístic Musical de Bétera. 800,00.
  • Escola d’educands:
  1. Centre Artístic Musical de Bétera. 1.900,00.

-Campanya ajudes, adquisicó d’instruments: -Societats Musicals:

  1. Centre Artístic Musical de Bétera. 1.500,00.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment