Un any més, el Sopar d’Estiu de Bétera, més conegut per tots com el Sopar de la Piscina d’aquest passat dissabte començava a anunciar les Festes d’Agost. En aquesta ocasió 540 comensals van acudir a aquest sopar de gala i glamour en què les Obreres i Majorals de 2018 van ser els autèntics protagonistes de la vetlada. Cal mencionar, que hi ha sigut un dels anys on més assistents han participat en aquest esdeveniment.

La festa va començar pels carrers de la localitat al voltant de les 18.00 hores. Primer els majorals van recollir al seu president, José Luis Palanca, i després una a una les obreres van anar eixint de les seues cases envoltades de veïns i veïnes que no van voler perdre l’espectacle.

Elles no van defraudar a ningú, el sopar era de gala i així es van vestir per a l’ocasió.  José Ruiz eixia de sa casa deixant bocabadats a tots amb un vestit amb tons grocs clars plasmant la seua estilitzada silueta. Seguidament, recollien a Julia, qui lluïa un vestit amb tons grisos blavencs, molt a to amb la seua personalitat. En tercer lloc, anaven per Cristina, qui optava per un vestit molt adequat per a aquest sopar de gal·la amb el cos color mostassa i la part de la fada florejada amb flors a joc amb la part de dalt. Per a finalitzar, Mireia eixia amb un vestit color taronja molt viu, ressaltant també la seua figura.

Cap a les 21.00 hores la comitiva arribava al barracó de l’Albereda on van ser rebuts entre aplaudiments pels majorals de 2019 i per molts convidats al sopar i veïns que els esperaven allí per acompanyar-los fins a la piscina.

Passaven uns minuts de les deu de la nit quan començava oficialment l’acte a la piscina, un entorn únic decorat de manera increïble per a l’ocasió amb llums i flors. Amb els convidats asseguts ja en les taules les obreres van anar entrant una a una acompanyades pels regidors de l’Ajuntament de Bétera, Enric Àlvarez i Fernando Cantarino i el president i vicepresident dels Majorals 2018. L’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, i la Regidora de Festes, Raquel Puig, les van rebre a l’escenari, tal com marca el protocol d’aquest acte.

Als peus de l’escenari el president dels majorals, José Luis Palanca, va voler donar les gràcies als seus majorals i obreres pel dur treball realitzat aquest any, als comerços i altres col·laboradors i va animar a tots a gaudir de les festes. Per la seua banda l’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, va convidar els veïns a viure al màxim les festes d’agost.

Després del sopar les quatre obreres acompanyades per quatre majorals van obrir el ball amb una actuació que portaven assajant des de fa temps de la mà de Carolina Masip, davant l’atenta mirada dels convidats. Després va arribar el torn de la música i la festa que va acabar a altes hores de la matinada.

Al llarg de hui oferirem una fotogaleria amb imatges detallades d’aquest esdeveniment.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment