El passat 21 de juliol les Obreres i Majorals de 2018 posaven a la venda el seu ‘Llibre de Festes’ per tan sols 10 euros. En ell es presenta tota la programació festiva, els màxims representants d’aquests festejos i també una sèrie d’articles d’interés cultural i social on col·laboren particulars i entitats diverses.

Perquè la gent estiga ben informada s’han imprés 1.000 exemplars, dels quals encara hi ha alguns a la venda.

Qui desitge conéixer tot el programa de festes i gaudir del treball que s’ha realitzat per confeccionar aquest llibre pot adquirir un exemplar en diversos comerços del municipi que s’han bolcat en col·laborar. Els punts de venda són els següents:

– Barracó Majorals 2019.
– Merceria Mayte (avinguda Constitució núm. 46).
– Papereria El Romeral (Avinguda País Valencià).
– Papereria Verdevio (C/ José Gascón Sirera).
– Estanc Paqui i Vicent (C/ Colon).

Qui ja tinga un llibre de festes a les seues mans podrà comprovar l’estil innovador i dinàmic que se li ha donat enguany. En ell es pot trobar moltes i variades imatges relacionades amb la festa i fotos antigues de la població. Així mateix, a la presentació fotogràfica dels Majorals s’hi ha produït un canvi. Doncs, s’hi ha substituït la típica orla de col·legi per fotografies més desenfadades i pròximes al lector. També hi ha una gran varietat temàtica en els articles, intentant plasmar en tot moment l’essència i les idees de tot el grup.

Encara que a les xarxes socials de les Obreres i Majorals 2018 es publiquen, de tant en tant, detalls de la programació de festes és molt recomanable comprar un d’aquests llibres, on es plasma l’esforç de tot el grup i d’aquells que ajuden a fer que la festa tire endavant. A més, qui compra aquest exemplar també aporta la seua col·laboració.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment