El Ple Ordinari del mes de juliol va tindre lloc aquest dilluns a Bétera. A la sessió plenària es van portar 17 punts dels quals es va donar compte i es van aprovar en el cas pertinent.

Entre els assumptes plasmats a l’ordre el dia, en matèria d’Hisenda es va donar el vistiplau a una modificació de crèdit amb la finalitat d’efectuar dues inversions concretes. D’una banda es pretén renovar les voreres del R-1, ubicat darreres del Centre de Salut del municipi, ja que aquestes s’alcen pels arbres. La quantitat per a aquest treball és de 150.000 euros. Així mateix, amb 600.000 euros es vol finalitzar la reparació i reestructuració de l’entrada de Bétera per Godella i també pavimentar i arreglar voreres les quals encara estan per definir. Aquest cinqué punt de l’ordre va ser aprovat amb els vots a favor de l’Equip de Govern (Compromís, PSPV-PSOE i Asamblea Bétera Ciudadana), l’abstenció del Partit Popular, Ciudadanos i el regidor no adscrit Pedro Gallén i els vots en contra de Mas Camarena-Cube.

D’altra banda, també es va aprovar la modificació de crèdit destinat a cinc inversions: l’adequació de l’edifici municipal R-3 (l’escoleta pegada al barranc) per a habilitat la part de dalt de l’aulari amb la finalitat d’acollir la futura Escola Oficial d’Idiomes; millora de l’accessibilitat de la Casa de Cultura; adequació del Centre Integral de Majors de la planta baixa i primera de Casa Nebot; inversió per a tancar el vestíbul de l’edifici de la Penya i tancar una tanca a la urbanització Vall de Flors. Aquest sisé punt també es va aprovar amb els vots a favor de l’Equip de Govern (Compromís, PSPV-PSOE i Asamblea Bétera Ciudadana) i l’abstenció del Partit Popular, Ciudadanos, el regidor no adscrit i Mas Camarena-Cube.

Al llarg d’aquests dies informarem d’altres assumptes aprovats en altres matèries. A continuació, un vídeo resum dels temes hisenda:

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment