Les festes d’agost de Bétera ja no es poden concebir sense aquests dos actes: la nit de paelles i la Coetà Infantil. Un any més, aquests esdeveniments formen part de la programació festiva, celebrant-se el diumenge 13 i divendres 17 d’agost respectivament.

Per aquest motiu, l’Ajuntament del municipi ha emés un comunicat en relació amb el citat actet pirotècnic que tindrà lloc a la plaça Lluis Reig, a les 19.00 hores. Com cada any, en ell podran participar les xiquetes i xiquets majors de 8 anys. No obstant això, previament hauran de ser inscrits pels seus pares o representants legals al Barracó dels Majorals 2019 el dia 10 d’agot. L’horari per a apuntar-se serà de 18.00 a 20.30 hores.

Així mateix, per a participar al concurs de paelles a l’esplanada de l’Albereda també caldrà inscriure’s per grups de persones al Barraconet dels Majorals 2018 el 10 d´agost, de 18.00 a 20.30 hores. La nit de paelles començarà al voltant de les 21.00 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment