Les festes d’agost de Bétera ja no es poden concebir sense aquests dos actes: la nit de paelles i la Coetà Infantil. Un any més, aquests esdeveniments formen part de la programació festiva, celebrant-se el diumenge 13 i divendres 17 d’agost respectivament.

Per aquest motiu, l’Ajuntament del municipi ha emés un comunicat en relació amb el citat actet pirotècnic que tindrà lloc a la plaça Lluis Reig, a les 19.00 hores. Com cada any, en ell podran participar les xiquetes i xiquets majors de 8 anys. No obstant això, previament hauran de ser inscrits pels seus pares o representants legals al Barracó dels Majorals 2019 el dia 10 d’agot. L’horari per a apuntar-se serà de 18.00 a 20.30 hores.

Així mateix, per a participar al concurs de paelles a l’esplanada de l’Albereda també caldrà inscriure’s per grups de persones al Barraconet dels Majorals 2018 el 10 d´agost, de 18.00 a 20.30 hores. La nit de paelles començarà al voltant de les 21.00 hores.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment