El ‘Cinema d’Estiu’ tornarà després de festes amb una nova proposta per a tota la família. Així, el pròxim 25 d’agost a les 22.30 hores i el diumenge 26 d’agost a les 22.00 hores es projectarà, a ‘Frutos Bétera’ (Avda. Alcalde Vicente Cremades s/n), la pel·lícula ‘Los Increíbles 2′. Es tracta d’un film d’animació, aventura i acció del 2018, dirigida per Brad Bird, la qual continua d’una primera part que es va estrenar en l’any 2004 i va aconseguir dos Óscar. Cal mencionar que Brad Bird és l’antic director de capítols de ‘Los Simpson‘ i també és molt conegut per la peça cinematogràfica d’animació ‘El gigante de hierro‘.

En aquesta segona part de ‘Los Increíbles‘, torna la família de superherois formada per Míster Increïble i Elastigirl al costat dels seus tres fills Violeta, Dash i Jack-Jack. Aquesta vegada és Helen Parr, la mare del clan, la que ha de fer-se càrrec del sustent familiar, ja que compta amb una millor imatge pública que el seu espòs. A Bob no li quedarà una altra opció que criar i bregar amb els seus fills, l’adolescent Violeta, el jovenet Dash i el bebé Jack-Jack, que començarà a descobrir els seus emergents superpoders. Quan sorgisca un nou vilà, tots ells al costat de Frozone hauran de trobar una manera de treballar junts de nou, cosa que serà més fàcil en la teoria que en la pràctica, a pesar que tots siguen increïbles.

El preu de cada entrada és de 4,50 euros.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment