El passat dissabte a la vesprada, els Majorals de Bétera es dirigien cap a casa de la primera Obrera Casada, Maria José Ruiz, per iniciar la tradicional cercavila del ‘Sopar d’Estiu’ de les Festes d’Agost. Seguidament, recollien a la primera Obrera Fadrina, Júlia Garrido. En tercer lloc, anaven per a la segona Obrera Casada, Cristina Boví i finalment per la segona Obrera Fadrina, Mireia Picher. Després de tota una vetlada màgica, l’esdeveniment culminava amb un ball preparat per les quatre obreres i quatre majorals acompanyants, en aquest cas Manel UsóYerai Lluesma, Albert Sandiego i Carles Fuentes.

A continuació, un vídeo resum de l’inici i la cloenda de la jornada:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment