El Ple d’agost de Bétera també va aprovar, entre altres, diversos assumptes relacionats amb Patrimoni i Urbanisme. En aquest sentit, es va portar a terme l’aprovació inicial de la desafectació del tram del camí municipal la Pobla de Vallbona, on es canviarà la seua qualificació de Bé de Domini i Ús Públic a la de Bé Patrimonial o parcel·la sobrant. Segons va explicar la regidora municipal de Patrimoni, Neus Àlvarez, es tracta d’un ramal d’aquest camí que compta amb un ample molt reduït. Aquest punt va tirar endavant amb els vots a favor de (Compromís, PSPV-PSOE i Asamblea Bétera Ciudadana), el Partit Popular i Mas Camarena-Cube i les abstencions de Ciudadanos i el regidor no adscrit, Pedro Gallén.

Així mateix, es va realitzar l’aprovació definitiva de l’expedient sobre estudi de detall de la parcel·la Est de Mas Camarena del Pla General del Municipi. Neus Àlvarez, també responsable d’Urbanisme, va indicar que aquesta és una parcel·la molt gran de la qual estava en el seu moment la reparcel·lació aprovada i ara es vol segregar i fer dues parcel·les d’aquesta. Per a aquesta actuació és necessari un estudi de detall. En aquest sentit, també es va aprovar definitivament l’estudi de detall en les parcel·les 9-16, 9-17, 9-18 i 9-20 del Projecte de reparcel·lació de Torre en Conill del Pla General del municipi. Els dos punts es van aprovar per unanimitat de totes les forces polítiques representades en el ple.

A més a més, dins d’aquest departament, també es va aprovar per unanimitat tant la declaració de necessitat d’ocupació dels terrenys necessaris per a l’execució del Projecte de Condicionament del Camí de Montcada en el terme municipal de Bétera com del Projecte de Condicionament del Camí de la Providència.

A continuació, el vídeo resum d’aquests temes tractats al ple:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment