Veïns de la Urbanització de Montesano de Bétera, s’han ficat en contacte amb aquest diari per manifestar que fa més de 10 anys que compten amb unes voreres amb la pintura desconxada i sense adequar. Segons comenten, els últims treballs municipals a les voreres van iniciar-se en l’any 2004 i poc temps després la pintura va començar a botar donant el resultat que es pot veure a les imatges.

A l’assabentar-se que a Torre en Conill s’estan portant a terme aquesta tasca de sanejament, pintura i adequació d’aquells trossos desconxats es pregunten si aquest tipus d’actuació també arribarà a Montesano, donat que fa molts anys que estan esperant. En aquest sentit, també volen saber si el departament d’Obres i Serveis, encapçalat per la regidora Cristina Ballesteros (PSPV_PSOE), té previst o marcat un itinerari per zones per a anar reparant aquesta classe de situacions.

Per la seua banda, la mateixa Cristina Ballesteros, ha comunicat que  es contempla el cas de Montesano i en passar l’estiu miraran s’enviarà des de Manteniment als obrers i pintors per mirar aquestes voreres i pintar-les. A més a més, ens  ha fet sabedor que també començaran durant aquest any la renovació del col·lector al carrer Poqueta Nit d’aquesta urbanització, emmarcant l’actuació dins l’IFS 2017.

A continuació deixem un vídeo on la responsable del departament explíca els treball a Torre en Conill i el seu procés:

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

1 Comment

  1. Tiene cojones que se priorice la pintura de las aceras de una urbanización, donde sus vecinos cogen el coche hasta para comprar el pan, y en Bétera pueblo tengamos aceras por las que no pasa ni la sillita de un bebé, ya ni hablemos de una silla de ruedas.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment