Estem a meitat setmana i el dia que anunciarà que definitivament ja estem en plenes Festes d’Agost va acostant-se. Betera.com, com ja ve sent costum, ha volgut parlar amb les màximes representants de les festes de 2018. D’aquesta manera, la primera Obrera Fadrina, Júlia Garrido i Montagut, ens transmet de primera mà quines són les seues sensacions a hores d’ara.

“Més que nervioses, estem sensibles. Ens adonem que va arribant l’hora que comencen les festes i que a poc a poc va acabant-se aquest moment tan màgic”, ens comenta Júlia mentre al seu rostre es reflecteix una mescla d’il·lusió per viure els dies de festa i a la vegada nostàlgia perquè finalitzen. Doncs, tal com ella manifesta, ha viscut un any molt intens ple d’alegria i germanor al costat de les altres tres Obreres i els 23 Majorals. “Vaig a trobar a faltar molt aquells moments de reunió i tertúlia a la cova amb tots ells”, manifesta aquesta jove. I és que tot el grup està igual d’unit que al principi, en el moment que també els entrevistàvem per al sopar de gal·la de Sant Valentí. “A molts ja els coneixia per ser amics del meu germà, però altres han sigut un grat descobriment per a mi i Mireia és ja com una germana”, matissa.

D’altra banda, quan li preguntem com està vivint aquest període compartit amb el seu germà Lluis la seua cara s’il·lumina. “Sense dubte tornaria a repetir el ser Obrera mentre el meu germà és Majoral, si tornara enrere. Aquesta etapa ens ha unit més i ara tenim una enorme complicitat”, declara aquesta Obrera. “No obstant això, és cert que encara que ho hem fet molt a gust, a ma casa hem tingut molta feina amb assumptes de loteria i targetes. Mos pares ens han ajudat moltíssim”, afegeix.

La seua família també està molt il·lusionada i es troba revivint l’any 2013, quan els seus cosins Maria i Carles també van ser Obrera i Majoral. En aquests moments, estan tots a ple rendiment en l’adequació, decoració i ambientació del carrer. “La meua cosina és la que més emocionada està i Carles està molt content, donat que enguany participarà com al meu ‘sombrillero‘ a la ‘rodà de les Alfàbegues’ el dia 15″, indica.

Quant als dies de festes, ens detalla que ja té totes les proves dels vestits fetes i tot a punt. “Tinc moltes ganes que arribe el dia 15 d’agost. Per a mi és el millor dia de tots respecte a actes. Encara que també m’abelleix que arriben altres dies. La cantà, el retaule o l’entrega de la butlleta, per exemple, són també dies molt emotius però a la vegada de soltar la llagrimeta”, aclareix.

Finalment, li preguntem si ja té alguna idea al voltant de la possible candidata per a fer-li entrega de la butlleta i passar-li el testimoni de ser Obrera i, de manera molt sincera, ens revela el següent: “De moment no he volgut pensar-ho perquè pense que durant els dies de festa començaré a tindre-ho més clar. Pense que és millor esperar-se fins a l’últim moment”.

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment