37 joves menors de 30 anys s’han incorporat a treballar aquesta setmana a l’Ajuntament de Bétera, mitjançant el programa ‘Avalem +’. El programa està impulsat per Servef amb fons europeus i té una durada d’un any.

Aquesta iniciativa ha sigut tramitada per la regidoria municipal d’Ocupació i compta amb una subvenció de 537.290 euros i una aportació municipal de 163.151 euros.

D’entre els 37 joves contractats es pot trobar diferents perfils. 22 d’ells tenen titulació acadèmica: 4 són tècnics en gestió administrativa, 1 tècnic de RRHH, 1 tècnic de medi ambient, 1 enginyer industrial, 1 TASOC, 12 auxiliars administratius, 1 enginyer en geomàtica i topografia i 1 tècnic superior en administració en sistemes informàtics en xarxa.

Els altres 15 joves sense titulació acadèmica prestaran els seus serveis com a peons de la construcció, peons agropecuaris i conserges. Per poder optar al programa, els candidats, menors, han d’estar inscrits en el SERVEF i ser beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Cal mencionar que aquest departament va convocar el passat 24 d’abril als joves de la localitat a una reunió informativa sobre ‘Avalem +’. En aquesta jornada va estar present el director del SERVEF de Burjassot, Enrique Brines, així com la persona responsable de Garantia Juvenil a l’oficina del SERVEF de Burjassot. Durant la mateixa es va informar dels beneficis d’aquest programa i des de l’ADL es va exposar els projectes que es posarien en marxa des del consistori de la població per als joves. Aquest pla del Servef compta amb un import de 50 milions d’euros, cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil a través del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu.

Segons el regidor municipal d’Ocupació, Augusto Sevilla, aquests incentius a la contractació de joves són molt interessants doncs permeten que joves amb una titulació acadèmica o sense ella, adquireixen una primera experiència laboral què contribuirà a millorar la seua posterior inserció laboral. “Per a nosaltres l’ocupació és una prioritat, ja que afecta directament a la situació de les famílies
de Bétera, per això seguim treballant per obtindre el màxim d’ajudes en aquesta àrea. De moment, hem aconseguit més de 3 milions i mig d’euros en subvencions per a programes d’ocupació”, ha explicat el regidor.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment