Si ahir vam parlar de Júlia Garrido i Montagut, 1a Obrera Fadrina de les Festes d’Agost de 2018, hui toca fer-ho de Mireia Picher i Bes. Aquesta 2a Obrera Fadrina també ens ha obert les portes de sa casa per fer-nos coneixedors de com està vivint aquests dies previs als actes festius.

“Jo també estic molt sensible com Júlia perquè vegem que una vegada arribe el dia 12 tot començarà a acabar-se i ha sigut un any tan bonic i l’hem viscut tan intensament que ens fa molta llàstima que açò finalitze”, comença Mireia a contar-nos quan li preguntem sobre les sensacions que té ara mateix. Doncs, ella també indica que va a trobar molt a faltar a les seues obreres i majorals, ja que els considera com de la família.

Segons ens conta, ja ho té tot a punt, pràcticament per als pròxims dies com són les proves dels vestits, les maquilladores, perruqueres… No obstant això, a hores d’ara ens confirma que hi ha moltes altres coses de les quals s’ha d’estar pendents. “El meu germà s’està fent càrrec de dissenyar els logotips i la decoració del carrer i va molt afaenat i mos pares també han d’estar molt atents a moltes coses perquè no se’n s’escape cap detallet i a més, la resta de la família també està tota comboiada per a fer orelletes com ja és tradicional”, reitera la jove.

Malgrat que tots a sa casa van molt afaenats, està molt feliç que estiga el seu germà aquestes setmanes a casa i poder compartir amb ell aquests dies. “Com el meu germà està a Castelló estudiant durant l’any no ha estat quasi a Bétera, però ara està de vacances i fins al mes de setembre no ha de tornar”, explica amb un somriure als llavis.

Com ja és sabut, la passió per la pólvora la porta en la sang i uns dels dies que més espera que arriben és el 15 i el 17 d’agost. “Espere el dia 15 amb molta il·lusió per a disfrutar de la rodà al matí, ja que ma mare que va ser fa quaranta anys Obrera Fadrina en conta que aquest moment és únic per a les Obreres Fadrines. A més, a mi m’encanten els actes de la nit i matinada amb la cordà i la coetà, igual que el 17 amb la coetà del gos, tot i que enguany no tiraré coets com altres anys. Però sí que m’agradaria estar un poc veient els coets de la matinada del 16″, destaca.

Com també Júlia, Mireia declara que tampoc ha pensat a qui li donarà la seua butlleta. “Pense igual que Júlia. Ma mare m’aconsella, però de moment preferisc esperar-me fins a l’últim moment” argumenta.

D’aquesta manera, la 2a Obrera Fadrina de 2018, ara espera a què arriben aquests dies per a anar fent-se una idea de qui serà la següent jove a qui li done l’oportunitat de viure el somni que ella està vivint.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment