El grup municipal Mas Camarena-CUBE va presentar una moció, al ple ordinari d’agost celebrat aquest dilluns, per a licitar la regeneració del projecte bàsic del projecte d’execució de la direcció d’obres del Centre Cívic de la localitat que es deu construir en una parcel·la a la urbanització Torre en Conill amb Mas Camarena.

Amb aquesta moció es proposava reactivar l’expedient de la licitació del projecte del citat Centre Cívic, dotar econòmicament aquesta inversió amb 168.900,27 euros i licitar com més prompte possible la redacció del projecte mencionat.

La moció no va prosperar, donat que van votar en contra l’Equip de Govern (Compromís, PSPV-PSOE, asamblea Bétera Ciudadana) i el regidor no adscrit Pedro Gallén, Ciudadanos es va abstindre i a favor van votar el Partit Popular i Mas Camarena-CUBE.

A continuació, oferim el vídeo de tota la moció:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

2 Comments

  1. Estaría bien que explicarais las razones del no a esta moción y contarais la noticia según las dos partes. ¿Acaso no es lo que se estudia en periodismo a la hora de dar una noticia?

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment