El pròxim 13 d’agost, dins les festes patronals de Bétera, tindrà lloc un taller de pilota per a xiquetes i xiquets de la localitat. El termini per a inscriure’s finalitza hui divendres. Organitzada amb la Regidoria municipal de Cultura i Festes, aquesta activitat  gratuïta es portarà a terme a les 11.00 hores el dilluns que ve al poliesportiu municipal (avinguda de la Diputació S/N).

La sol·licitud també es pot trobar a: Full d’inscripció

Posteriorment, es disputarà una partida de galotxa al carrer de les Alfàbegues a les 18.30 hores, on queda convidada tota la població.

D’altra banda, hui divendres també es podrà efectuar la inscripció per a la Coetà Infantil del pròxim 17 d’agost a la Plaça Lluis Reig (19.00 hores). L’horari per a apuntar-se serà de 18.00 a 20.30 hores al Barracó dels Majorals 2019. Els xiquets i xiquetes que vulguen participar deuran ser inscrits pels seus pares o representants legals.

A més, per a participar en el concurs de paelles a l’esplanada de l’Albereda el pròxim 13 d’agost també caldrà inscriure’s hui per grups de persones al Barraconet dels Majorals 2018. L’horari per a apuntar-se serà de 18.00 a 20.30 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment